Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Millennial love stories: "Dat een groot leeftijdsverschil nog altijd zo’n issue is, vind ik jammer. Wij hebben er zelf helemaal geen last van"

De generatie geboren tussen 1980 en 2000 heeft het moeilijk op liefdesvlak, dat wijzen verschillende onderzoeken uit. Ze zouden zich maar moeilijk kunnen binden, zijn een tikje egocentrisch en kruipen zonder schaamte na één date tussen de lakens. NINA’s redacteur Timon ging op zoek naar hun love stories.

20 reacties

  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Niks veralgemenen maar met de jaren verandert veel. Vraag is of men degene zal zijn die verzorgd zal worden of degene die zorg zal verlenen als dat eventueel nodig is. Pas dan merkt men de sterkte van de rrlatie
  • Stephan Ekelmans

    6 jaar geleden
    Wij hebben een leeftijdsverschil van 17j en al 14j samen ,hebben een dochter van bijna 4j nu. In het begin moeilijk zeker omdat sommige u laten vallen maar zo weet je op wie je kan vertrouwen. Wij hebben zelfs tweewoonst en wonen al ruim 9 samen met haar ouders, we hebben onze eigen zaak en van de vrienden niemand die een probleem heeft.
  • Melina De Baerdemaeker

    6 jaar geleden
    Een beetje verschil is ok maar zal me zeker geen manneke van 19 jaar nemen of 20 jaar zijn toch nog kinderen.
  • Peter Dendievel

    6 jaar geleden
    Eens de partner te oud wordt en de gezondheid begint te sputteren en bij de ander niet wordt het moeilijk. Dat zien ze morgen dan wel weer.
  • Karel Flanders

    6 jaar geleden
    Denkt ze dat ze met dit verhaal haar schoonmoeder zal overtuigen? Hahaha