Het wordt nog een paar graden kouder met maxima tussen 0 en -2 graden in de Hoge Ardennen en rond 2 of 3 graden elders in het land.
Volledig scherm
Het wordt nog een paar graden kouder met maxima tussen 0 en -2 graden in de Hoge Ardennen en rond 2 of 3 graden elders in het land. © AFP

Zonnige dag maar vanavond en vannacht gaat het stevig vriezen

Vandaag blijft het overwegend zonnig met hooguit enkele kleine wolkenflarden. De noordoostenwind trekt opnieuw aan naar matig tot soms vrij krachtig met pieken rond 50 km/u. Het wordt nog een paar graden kouder met maxima tussen 0 en -2 graden in de Hoge Ardennen en rond 2 of 3 graden elders in het land. Dat meldt het KMI.

10 reacties

  • Diane Van Riet

    6 jaar geleden
    het is winter en heerlijk fris buiten met een lekker zonnetje. Genieten maar!
  • Jean-pierre Venken

    6 jaar geleden
    Ik hou niet van de winter, maar dit vriesweer met zon vind in zalig, lekker ingeduffeld een wandeling maken om daarna een lekker warme chocomelk te drinken, zalig !!
  • Jan Heyvaerts

    6 jaar geleden
    De pelletkachel eens goed laten gaan en overdag lekker stroom produceren dankzij het mooie weer.
  • Patrick Moorthamer

    6 jaar geleden
    Is love it"prachtig weertje".
  • gustaaf van bever

    6 jaar geleden
    Jimmy, ik zou daar de spot niet mee drijven. En weet je dat bv in oostenrijk, waar men veel met hout stookt, ze een huis verwarmen met amper twee houtsblokken per dag? En het echt lekker warm is door de uitstraling van de houtkachel . En hier jaagt men de warmte meestal gewoon door de schouw!