De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) woog in oktober 2016 nog 595 kilogram. Hij is intussen al 250 kg afgevallen, en met een looprek slaagt hij er al in zijn eerste stappen te zetten.
Volledig scherm
De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) woog in oktober 2016 nog 595 kilogram. Hij is intussen al 250 kg afgevallen, en met een looprek slaagt hij er al in zijn eerste stappen te zetten. © AFP

Dikste man ter wereld heeft nog één grote droom. Zo wil hij die doen uitkomen

BizarDe Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is volgens Guinness World Records officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Bij de meting in oktober 2016 woog hij welgeteld 595 kilogram. Nochtans is hij sindsdien al 250 kilo afgevallen. Ondertussen timmert hij verder aan zijn grote droom.

12 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Soit, als mensen mij vragen waarom ik niet stop met roken zeg ik ook steevast dat ik niet iemand ben die snel opgeeft, haha!
  • FRANK VAN GOETHEM

    6 jaar geleden
    Als ik iedere maand zie wat het eten kost, hoe bekostigen die mensen dat vraag ik me af.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    op een dag word je wakker en weeg je honderden kilo s ????? NEE dat zie je aankomen en stop je op tijd desnoods met hulp dus hoop voor hem maar denk niet dat dit nog goed komt!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Veel succes. Moge hij zijn doel behalen
  • daniel surinx

    6 jaar geleden
    als gewone mens moet ge tegenwoordig oppassen voor ziekten,en deze zou geen hart of cholesterol en bloeddruk problemen hebben,iemand anders was lang dood