Van de Weyer
Volledig scherm
© Van de Weyer

Dodelijk ongeval Aarschot: 25-jarig slachtoffer droeg gordel niet

De jongeman die vanochtend om het leven kwam bij een verkeersongeval in Aarschot, droeg zijn veiligheidsgordel niet. Dat meldt het Leuvense parket. Het gaat om een 25-jarige man uit Scherpenheuvel-Zichem.

8 reacties

  • Marleen Breugelmans

    6 jaar geleden
    triestig, hij reed niet te hard en je mag op heel die baan maar 50km rijden. Sinds de werken gestart zijn van Aarschot naar Herselt moet over deze baan al het verkeer met de omleiding en die is er niet op voorzien en oververzadigd en al het zwaar verkeer wordt ook langs hier gestuurd. Ik heb al voorgehad dat ik als enige met een wagen tussen 7 vrachtwagens stond . Maar de politiek doet er niets aan en het zal nog 2 jaar duren...
  • Kristel Ceuppens

    6 jaar geleden
    Het artikel klopt echter niet. Mijn zoon zat wel als enige passagier op die bus! Zowel de chauffeur van de lijn en onze Mike maar lichte verwondingen maar heel zwaar onder de indruk.
  • Michael Dimers

    6 jaar geleden
    Ik ga nog geen oordeel vormen want als die chauffeur iets gekregen heeft dan zou het ongepast zijn om iets neer te schrijven. Ik kan wel goed aannemen dat die buschauffeur er niet goed van is.
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Misschien wel een ijsplek op de weg, en een verkeersdeskundige zal die nooit vinden.
  • Joris Claes

    6 jaar geleden
    Een ongeval is rap gebeurt. Wees daarom zo alert mogelijk op de baan en niks mee ander dingen bezig zijn. Hoorde toch meer en meer da jonge bestuurders ergens oprijde en overlijde. Let op want ge zijt nooit alleen op de baan ook al ist nog ma 6 uur smorgens. Sterkte aan de familie.