thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Zo zeg je last minute een afspraak af, zonder vrienden te verliezen

Vijf verschillende doodles later hebben jullie vanavond eindelijk nog eens afgesproken met die ene vriendengroep. Dat is goed én slecht nieuws, want: het is koud buiten, je bent moe van de werkweek en hebt stiekem veel meer zin om een film te kijken in de zetel. Hoe kan je last minute de afspraak annuleren, zonder de vriendschap op het spel te zetten? 

4 reacties

  • Wivina Renier

    6 jaar geleden
    beter nog vooraleer je een afspraak vaslegt. Zeg dat je eerst je agenda gaat checken en als die al overvol is dan kun je zeggen dat het de eerste maanden niet past en dat je terug zult bellen voor een afspraak die voor beide kanten definitief zal zijn.
  • Nadine Van Oost

    6 jaar geleden
    Heb karakter en leef je afspraken na. Goede afspraken maken goede vrienden.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Waardenloze tendens: leren 'waardig annuleren'. Wees eerlijk. Als je vaak 'ik ben te moe' ervaart, maak dan gewoon géén afspraak. Liever geen dan een teleurgestelde partner die filmtickets kocht, een tafel reserveerde, ... of zelf een andere afspraak annuleerde voor jou.
  • İbrahim Calik

    6 jaar geleden
    Zo word je een pro lieger en in zak legger en in de kou later!!! Wat voor een artikel is dat zeg... Onze samenleving op de goede weg... Hln doet daar zijn best in...