EPA
Volledig scherm
© EPA

Trumps idee van gewapende leraren weggehoond: "Wat als interventieteams op de leerkracht schieten?"

"Een kolossale stupiditeit", "een idioot voorstel". Amerikaanse onderwijzers, schoolbeveiligers en wapenexperts vegen de vloer aan met het idee van president Trump om leerkrachten op Amerikaanse scholen voortaan te bewapenen.

10 reacties

  • Guy Stoffelen

    6 jaar geleden
    Dank u Walter Stassen! Er zijn dan blijkbaar toch nog verstandige personen!
  • Walter Stassen

    6 jaar geleden
    Na Bush jr. is Trump zonder twijfel de domste president ooit. Het aantal aanhangers van die dwaas toont dat het gemiddelde iq van de bevolking zeer laag ligt. Hen vergelijken met schapen, zou respectloos zijn voor schapen.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Obama zou bij hetzelfde voorstel ook voor gek worden versleten en het FBI heeft hier niets mee te maken. En wat het friendly fire betreft: fijn om te horen dat er hier mensen zijn die extreem kalm blijven in chaos en uit alle mensen met een wapen er zo de dader kunnen uithalen.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    Oei, zijn alle school- en veiligheidspersoneel en zelfs de wapenexperts nu ook al slechte linkse verliezers? Het gaat hard, daar in the USA.
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Ach Dwaze Trump er was zelfs een gewapende agent op die school en die deed niks dan verstijfd blijven zitten !! Het enige wat zulke dodelijke schootings kan voorkomen is een veel strengere wapen wet en vooral snel vurende wapens die veel kogels kunnen houden verbieden . Als je in de VS op eenden jacht gaat mag je wapen Max 3 kogels kunnen houden , Dus Beperkingen kunnen wel volgens de wapen wet ??