JC Guillaume
Volledig scherm
© JC Guillaume

Broer van Abdeslam opgepakt in verband met gewapende overval in Molenbeek

BinnenlandDe grote broer van terreurverdachte Salah Abdeslam, Mohamed, is onder aanhoudingsbevel geplaatst in verband met de gewapende overval op ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek op 23 januari. Dat schrijven La Dernière Heure en de kranten van Sudpresse vandaag en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. 

105 reacties

  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Waar woont de oudste Abdeslam weer ?
  • Laurent Van De Velde

    6 jaar geleden
    Ik wist het DIRECT toen ik zijn kop op TV zag na de aanslagen in Parijs! Er zijn goeie bij, maar die vind je niet in een nest vol terroristen. Gans die familie is door en door rot. Ze moesten opgesloten worden wegens medeplichtigheid want zulke misdaden bega je niet zonder dat familie vermoedens heeft.
  • Brenda Brems

    6 jaar geleden
    Echt? Hoe is dat is dat nu mogelijk, daar verschiet ik nu van se.........heel die familie retour sturen van waar ze komen!!!
  • Karl Stynen

    6 jaar geleden
    De ‘braafste’ van de drie broers dan toch niet zo voorbeeldig. Lijkenpikker als ambulancier, 70.000 € buit bij gewapende overval. Jan Jambon moest zich indertijd verantwoorden voor zijn uitspraak ‘Molenbeek opkuisen’. Groot gelijk had hij want 2 jaar later moet er nog flink wat uitgemest worden.
  • Liliane Vleminckx

    6 jaar geleden
    Het is algemeen geweten dat deze broer een crimineel is. Ook de andere familieleden, zijn niet vies van smerige zaakjes....De politie in brussel weet dat allemaal maar doen hun ogen vaak toe