Volledig scherm
PREMIUM

Coucke: "Ik moet toegeven dat ik als KVO-voorzitter niks leuker vond dan te winnen ­tegen Hein – áltijd maar mekkeren, ­áltijd maar met zijn armen zwaaien... "

Jupiler Pro League"Wij kunnen 10.000 toeschouwers méér naar thuiswedstrijden van Anderlecht krijgen." Marc Coucke (53) is sinds de overname ferm geschrokken: "Niet te geloven hoe vaak ik word aangesproken op straat door mensen die zeggen dat ze ‘mauve’ zijn. De fanbasis van deze club! Wow!" Vanavond om middernacht zwaait Coucke zijn ‘Weireldploegsje’ uit, om zich een dag later neer te vleien in de pluchen zetels van RSC Anderlecht. Afscheidsrede en maidenspeech in 13.000 tekens.

19 reacties

  • marc germeau

    6 jaar geleden
    Onze competitie heeft mensen als Coucke nodig. De Vandenstock stijl lijkt me lichtjes belegen, zeker als je er die stugge koppen van Collin en de Verschuerens bijrekent. Met grilligheid bekom je niks en wordt onze competitie nooit bankable.
  • Jan Meerbergen

    6 jaar geleden
    Hij kan misschien zijn elektriciteit betalen, dan zal die scheerapparaat werken.
  • Gerard Baron

    6 jaar geleden
    Stan Vankoo, er zijn degelijke scheerapparaten op de markt. Kijk in de Philips catalogus !!!!
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Aan de "voorraad" enthousiasme zal het niet gelegen zijn ! Later zal wel blijken of hij het kon door verkopen aan de supporters, ploeg en bestuur.
  • Luc Steenmans

    6 jaar geleden
    De nieuwe L&H....