Oussama Atar
Volledig scherm
Oussama Atar © RV

Ministers beslisten in 2008 om terugkeer van brein achter aanslagen Brussel en Parijs te vragen

Aanslagen in BrusselHet was al bekend dat Oussama Atar - de 33-jarige Belg die beschouwd wordt als het mogelijke brein achter de aanslagen in Parijs en Brussel en die mogelijk de voorbije weken is omgekomen in Syrië of Irak - in 2012 uit een Iraakse cel werd vrijgelaten op aandringen van de Belgische autoriteiten.

42 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    En weer de nationaliteit Belg erop plakken.
  • Albert Hendrix

    6 jaar geleden
    dat die politiekers nu hun verantwoordelijk is opnemen en voor eeuwig zich verwijderen uit de politiek.of anders voor een tribunaal veroordeeld worden om medewerking aan terroristische activiteiten.
  • kevin peters

    6 jaar geleden
    De politiekers die dit geflikt hebben zwaar straffen bij de verkiezingen,te beginnen bij open vld,cd&v,spa.
  • Joseph Vande Reyd

    6 jaar geleden
    Met de bende van Nijvel is het de politici net niet gelukt het land te destabiliseren, dan maar een verdere poging via een bende doorgeflipte religieuze idioten die daarbovenop nog mogen rekenen op een fameuze aanhang bij hun geloofsgenoten. De politiek in het algemeen en zonder enige uitzondering zijn onze grootste vijanden maar het besef hiervan moet nog doordringen tot bij diegenen hen bestaansrecht geven via het stembureau
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Telkens wanneer je denkt dat de bodem bereikt is zijn ze daar weer met een nieuw verhaal. Wanneer worden die onbenullen eens verantwoordelijk gesteld voor hun daden! Dit is toch niet normaal meer!