thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Noord-Franse priester beschuldigd van verkrachting

In het noorden van Frankrijk is een priester in beschuldiging gesteld van verkrachting en seksuele agressie op een jonge vrouw. Dat meldt het parket van Duinkerke. Volgens de krant La Voix Du Nord dateren de feiten van ruim tien jaar geleden. Toen werkte de man in Nieppe, vlakbij de Belgische grens.

3 reacties

  • jan theys

    6 jaar geleden
    Geloof er niets van .Als je ooit verkracht bent geef je dat meteen aan .Ze geloven in god en god is voor vrede . dat de rechters eens naar de kerk gaan rode wangen zou je zien . Kijk in d de tijd naar Marc Dutroux
  • Noa Marien

    6 jaar geleden
    Wa een aandacht ‘getrek’ - als ik nu al de mannen die ooit over mijn achterste stuk ‘gestreken’ hebben... op @metoo zou zetten : dan is dit de helft van mijn vroegere collega’s Even zeggen : dit was gewoonweg vriendschappelijk - en ik heb dat ni gezien als ‘iets mis’ laat staan : Seksueel ontoelaatbaar - pffffft.... Misschien kan iedere vrouw een ‘sjaaltje’ rondbinden...!!!
  • Theo Schuermans

    6 jaar geleden
    Allee zeg, die doen zoiets toch niet zeker, zo'n vrome mensen. Afschaffen heel die handel, dat moeten ze doen. Schijnheiligheid ten top.