Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Joke Van de Velde wil ons jaloers maken... En het wérkt!

Terwijl de meesten onder ons de vrieskou verbijten, zoekt Joke Van de Velde warmere oorden op. De ex-Miss België geniet momenteel van zon, zee en strand in Egypte en dat zullen haar volgers geweten hebben. 

12 reacties

  • philippe claes

    6 jaar geleden
    mooie vrouw en natuurlijk weer die typische achterlijke commentaren van " te mager, eet die wel, er mag wat meer vlees aan" gewoonlijk komen die commentaren van dikke wijven, puur jaloezie !
  • Karina Verhegghen

    6 jaar geleden
    Mooie vrouw. Al die verzuurde reacties hier. Last van jaloersheid misschien? Train en je hebt ook zo'n mooi lichaam. Dit komt er niet vanzelf hoor. Je moet er echt iets voor doen. Ze heeft een prachtig onderhouden lichaam. Ze mag tenminste gezien worden. Ik zie dagelijks veel te dikke, obese vrouwen rondlopen, is dat mooi misschien?
  • Bert Camps

    6 jaar geleden
    Moet die niet werken?
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Onnozelder kunnen de foto's niet zijn. En moet die soms niet werken voor de kost?
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Jaloers ik niet! En daarbij binnen enkele jaartjes zal zij toch echt eens moeten werken ipv met haar lijf te koop te lopen en dan zijn wij aan de beurt in pensioen!en is zij lelijk en verrimpeld?en daarbij ik moet haar niet een dikke nek met 0 verstand!wie gaat dit schepsel onderhouden?een duur luxe artikel met al haar chichi