Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Chinezen maken plaats voor Yannick Carrasco: buitenlanders aan de deur

Buitenlands voetbalDe transfer van Yannick Carrasco naar China is weer wat dichterbij. Bij Dalian Yifang - de club die via multinational Wanda op de Rode Duivel aast - werden deze namiddag buitenlanders Nyasha Mushekwi en Yannick Boli aan de deur gezet. Een teken aan de wand.

7 reacties

  • Dimitri Van Hoof

    6 jaar geleden
    @Jeffrey. Vandaar er nog met iemand het over gehad. Er is ook nog iets zoals eergevoel, geschiedenis schrijven, titels en bekers winnen! Dus niet iedereen zou tekenen. In zou niet tekenen moest ik de talenten van Carrasco hebben! Ik zou alleszins niet louter om het geld spelen.
  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Jeffrey in carrasco zijn geval zou ik ook gaan, want hier in Europa zal hij nooit in een top ploeg terecht komen. Dus idd als ze hem 10 milj willen geven, hij zou zot zijn moest hem het niet aanpakken. En bij de rode duivels hebben ze hem zeker niet nodig, spelers genoeg!!
  • jeffrey gelders

    6 jaar geleden
    Geldwolven? Als gij morgen naar china kon verhuizen en er 10 miljoen per jaar kon verdienen ben ik er zeker van dat IEDEREEN die deal zou nemen, al is het maar voor 1 jaar en dan terugkomen met een rekening van 10miljoen. Wees toch eens niet zo groen, jaloerse mensen
  • Luc Van Campenhout

    6 jaar geleden
    Yannick Carrasco, weer een gebuisde super --> sub. Hij heeft groot gelijk van nog eens 10 mljn te gaan vangen. (per jaar) Na de cariiere is dat het enige wat overschiet...
  • Ivan Smissen

    6 jaar geleden
    Geldwolven zonder enige sportieve eer! Wie zich in China gaat verstoppen voor het geld zou geen plaats meer mogen hebben in de nationale ploeg!