Mats Rits (links) grijpt zich naar de haren. De KVM-middenvelder miste in de slotfase een penalty, die zijn team de zege kostte.
Volledig scherm
Mats Rits (links) grijpt zich naar de haren. De KVM-middenvelder miste in de slotfase een penalty, die zijn team de zege kostte. © Photo News

Tussen hoop en vrees: KV Mechelen laat zege liggen in slotfase na gemiste penalty Rits

Jupiler Pro LeagueNa een vroege achterstand pakte Malinwa een punt tegen Charleroi, de tweede in de stand, dat alweer niet kon overtuigen. De Carolo’s leken vooral niet te willen verliezen Achter de Kazerne. KV Mechelen was op zijn beurt niet bij machte om Charleroi uit verband te spelen. Rits liet het vanop de stip na om de degradatiestress bij Mechelen aan flarden te schieten.

13 reacties

  • Rudy De bakker

    6 jaar geleden
    Bij het zien van de beelden lijkt het erop dat Bande vroeg aan Mats Rits of hij die penalti mocht nemen, maar neen zegt Rits, ik zal dat hier wel doen. Bedankt zenne !!
  • Dirk Tuymans

    6 jaar geleden
    Het zal erop aankomen wie het meeste geld heeft om de boel om te kopen. Kv wint van Beveren met 6-0 desnoods...! V Wijck kent er alles van.
  • Peeters Francis

    6 jaar geleden
    Als ze zakken is het niet de schuld van de gemiste strafschop. Het bestuur had nooit Jancovisch terug mogen halen. Ze waren meer bezig net het oprichten van hun NV en de bouw van een nieuwe hoofttribune.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ben het eens met Mr Vertongen maar de laatste match winnen ze alle twee, zonder veel moeite. Waasland kadeautje aan KV en Mouscron aan Eupen. De match wordt de volgende. Standard moet winnen voor playoffs 1 en Antwerp ook. Als Eupen wint van Antwerp is het gedaan voor KV.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat ... Lokeren zakt. Het kan nog.