Toon Verheijen
Volledig scherm
© Toon Verheijen

Opnieuw woning beschoten nabij café in Borgerhout: link met drugsmilieu?

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een woning beschoten aan de Kattenberg in Borgerhout vlakbij het café Plaza Real. "Er zijn daar schoten naar een woning afgevuurd. Eén kogel is effectief, door een raam op de bovenste verdieping, in een slaapkamer beland. Er vielen geen gewonden", zegt Christel Minne van het parket. 

87 reacties

  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    De Wever is al vijf jaar bevoegd als hoofd van de politie voor HEEL het grondgebied van Antwerpen, maar buiten verklaringen afleggen in de media gebeurd er NIETS, al eens gaan kijken hoe het stadspark er nu bijligt, of hoe goed de werken in de vuile stad opschieten ???,
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Top prioriteit wordt gestart na vijf ( 5 ) jaar ? Wat gaat De Wever weer beloven voor de volgende verkiezingen ?. Vlaanderen onafhankelijk ? maar we stellen het twintig jaar uit. Minder mandaten ,maar we moeten er zelf tien jaar kunnen van profiteren . Minder facturen ? Maar das voor over zes jaar ( en dan gaat De Wever stillekens op een dik pensioen) of hoe bedonder ik de mensen.
  • peter colson

    6 jaar geleden
    In het district Borgerhout is het wel GROEN die het voor het zeggen heeft, beste Clarijs. Telkens de politie optreedt is het wel die bende en die van PVDA die dan gaan betogen tegen het racistisch, stigmatiserend en discriminerend "politiegeweld". Iedereen weet dat straatbendes er jongeren opruien om er zo baas te worden. Behalve GROEN en PVDA, die sluiten steeds de ogen om toch maar geen stemmen te verliezen.
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Burgemeester 'showbizz Bart' weet volgens eigen zeggen "waar ze zitten", maar verder gebeurd er niks.
  • Seppe Cools

    6 jaar geleden
    De grootste fout dat Rood en Groen maken is Islam verwarren met progressie. Ze verzetten zich ook tegen Rechts zonder te beseffen dat Islam in feite extreem-rechts is. Ik was altijd Links en Progressief in mijn jeugd, en in het hart. Om uiteindelijk tot het besef te moeten komen dat enkel de rechtse partijen (zoals NVA) in feite Links en Progressief zijn in het verstand. Dus ik stem progressief, ik stem NVA. Proficiat Rood en Groen om deze situatie te creëren.