thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Hoe drink jij je koffie: roze, groen of als martini? De koffietrends op een rijtje

Voor veel mensen kan de ochtend niet beginnen zonder kopje koffie. Maar over een simpele espresso hebben we het nu even niet: trends ontwikkelen zich snel. Tot 2017 dronken we al zwarte koffie, maar tegenwoordig zijn er ook roze en gele bakjes troost. De koffietrends op een rij. 

8 reacties

  • Max Maddy

    6 jaar geleden
    Voor mij niks beters dan een goeie oude bak koffie. Traditioneel opgegoten,...een cold brew kan ik ook best wel smaken. Maar deze drankjes hebben imo niks meer te maken met koffie, eerder een fantasievol (ochtend)ritueel om hip te zijn.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Beste jonge generatie. Leer genieten van 'basic stuff'. Die kop koffie. Ja, begrijpelijk die 'restyling' maar best handig als je zo'n nescafé achter de hand houdt tegen het moment dat je koffiezet het begeeft. Koffie zetten zonder elektriciteit? Het kan! Koude koffie... leer dat ook eens drinken... We willen er wel ijsblokken of alcohol in maar het afgekoelde spul willen we ineens niet meer?
  • Daniella Van Coninckxloey

    6 jaar geleden
    Ik maak mijn koffie nog op goeie ouderwetse manier : Bonen malen - waterketel kokend water ( 100 graden ) Filterhoiuder + filter - thermos en doorgieten ... Is nog altijd de beste en de lekkerste koffie !!!
  • Celor Weityens

    6 jaar geleden
    Zwart in een gewoon kopje.
  • Ricardo Paulssen

    6 jaar geleden
    Dat is iets niet is zoals jij het bent gewend wil niet zeggen dat het niet goed kan zijn Paul de Mol