Het kruispunt van de Orchideestraat en Antwerpsesteenweg waar Nikita werd doodgereden.
Volledig scherm
Het kruispunt van de Orchideestraat en Antwerpsesteenweg waar Nikita werd doodgereden. © Wouter Van Vooren

Bijna 9.000 handtekeningen voor heraanleg dodelijk kruispunt in Oostakker

Bijna 9.000 mensen hebben een petitie getekend tegen het dodelijke kruispunt waar maandag de 16-jarige Nikita Everaert om het leven is gekomen. De online petitie dringt bij het Vlaams Gewest en de stad Gent aan op de heraanleg van de verkeersknoop, een van de 22 zwarte punten in Vlaanderen. 

10 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Cor Vermonden deze ministers gingen Ben Weyts VOOR Steve Stevaert spa,Gilbert Bossuyt spa,Kris Peeters CD&V, Hilde Crevits CD&V en nu is het Weyts.Beste Cor ik denk dat de vorige ministers tijd dan genoeg gehad hebben om de verandering door te voeren.
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Gent en omgeving worden stilaan onleefbaar. Mijn kind moet haar rijbewijs halen maar durft hier in de regio niet meer te rijden. De agressie waar ze mee bejegend wordt ook al zien ze een L, de verkeersregels die massaal overtreden worden, verkeer dat niet meer kan wachten en zich overal voor schiet. Onhoudbaar. Maar ook de dood van dit meisje zal zinloos gebleven zijn. Er zal niets veranderen zolang de mentaliteit van de chauffeurs niet verandert.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    En als de verandering er is kan je nog eens handtekeningen gaan rondhalen om het terug af te breken. Stop met dat onnozel gedoe.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Handtekeningen zetten is gemakkelijk, maar moest er een financiële bijdrage aan gekoppeld worden ...
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Hoop uit de grond van mijn hart dat het iets opleverd, dan is het arme meisje toch niet voor niets gestorven, maar we weten allemaal waar de prioriteiten van de eeuwige wijze Ben Weyts liggen dus ik vrees ervoor.