Gebroken hart
Volledig scherm
Gebroken hart © Alamy

Gevaarlijke relaties: vrouwen meer kans op sterfte na gebroken hart

2 reacties

  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Ik heb dat gezien met mijn beide grootouders. Eén sterft en de ander stierf kort daarna, ook al verkeerden ze eigenlijk in goede gezondheid. Wetsdokter zei het zelf nog, ja men kan sterven aan een gebroken hart.
  • Francis Brooks

    6 jaar geleden
    In het boek "Tao van het Leven-Dans van de Krijger" wordt dit onderwerp goed belicht in het eerste hoofdstuk. Er staan verschillende voorbeelden in van langgetrouwde koppels die net na elkaar sterven. Ook het 'effect van de herhaalde blootstelling', de 'Minnesota Family Twin study' en kwantum- en bioverstrengeling hebben iets gemeen met het gebroken-hartsyndroom.
  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    BV

    KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. “Media-aandacht ten koste van de leerlingen”: schooldirectie not amused na rel rond Vlaamse Leeuw
    Play
    UPDATE
    159

    “Me­dia-aan­dacht ten koste van de leerlingen”: schooldi­rec­tie not amused na rel rond Vlaamse Leeuw

    Er is commotie ontstaan op de middelbare school VIA Tienen nadat een leerkracht een Vlaamse vlag van een leerling in beslag had genomen tijdens de diversiteitsdag. “Het was volgens hem te provocerend”, getuigt Bassem Khalil (17) bij HLN. Op sociale media gaat de vlaggenrel rond als een lopend vuurtje, maar daar is de schooldirectie niet mee opgezet. “We betreuren het dat deze situatie is omgezet in een politiek spektakel.”
    Tienen