Syrische burgers vluchten uit het dorpje Jisreen in Oost-Ghouta. Yaacoub, een dokter die patiënten in de regio heeft verzorgd, sprak tegenover het Franse nieuwsagentschap AFP van "verdenkingen van het gebruik van chemische wapens, wellicht een aanval met chloorgas".
Volledig scherm
Syrische burgers vluchten uit het dorpje Jisreen in Oost-Ghouta. Yaacoub, een dokter die patiënten in de regio heeft verzorgd, sprak tegenover het Franse nieuwsagentschap AFP van "verdenkingen van het gebruik van chemische wapens, wellicht een aanval met chloorgas". © AFP

"Veertien gevallen van verstikking in Oost-Ghouta"

Veertien gevallen van verstikking, en één kind dat om het leven is gekomen, dat is zondag de balans na een bombardement van het Syrisch regime op Oost-Ghouta. Ondanks een staakt-het-vuren dat zaterdag werd overeengekomen, is het regimeoffensief in de rebellenenclave nog steeds aan de gang.

32 reacties

  • jintha peeters

    6 jaar geleden
    en dan zijn er nog steeds mensen die niet begrijpen of willen begrijpen waarom deze mensen vluchten
  • Carlo Verstappen

    6 jaar geleden
    Nog een geluk dat de islam een godsdienst van vrede is, stel je voor moest dat niet zijn wat daar zou kunnen gebeuren. Als het daar stopt beginnen ze gewoon ergens anders, dat zal nooit stoppen en wij moeten daar niet in mee gaan.
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Die terroristen zijn minder te vertrouwen dan Assad, dit is volgens mij een laatste wanhoopspoging van de terroristen om het westen Assad te laten aanvallen. Het is goed dat hij deze terroristen aanpakt die zijn land naar de verdoemenis helpen. Het is niet overal zoals in Belgie dat er een oogje word dichtgeknepen voor crapuul dat je land om zeep helpt.
  • Mathias Lunders

    6 jaar geleden
    24 reacties, de hoofddoeken op school hadden meer dan 500 reacties onder noemer van opkomen voor onderdrukte vrouw en westerse waarden te behouden. Zo zie je maar.
  • Avril Pencée

    6 jaar geleden
    Zal wel weer fake news zijn.