Leden van het Vlaams parlement mogen tot 70 procent van hun vragen aan de minister niet stellen.
Volledig scherm
Leden van het Vlaams parlement mogen tot 70 procent van hun vragen aan de minister niet stellen. © BELGA

Vlaamse parlementsleden voelen zich gemuilkorfd: meerderheid van hun vragen mogen ze niet stellen aan de minister

Leden van het Vlaams parlement mogen tot 70 procent van hun vragen aan de minister niet stellen. Dat bericht De Standaard vandaag. 

72 reacties

  • Edelhart De Muynck

    6 jaar geleden
    Waarom zou een minister moeten antwoorden op onnodige vragen , als 70% van de parlementsleden niet aanwezig zijn om te luisteren en zo te kennen geven dat een antwoord hen geen ene moer kan schelen . Een grote show en een-rad-voor-de-ogen-draaierij . De politiek wordt elders gemaakt .
  • Marleen Gevers

    6 jaar geleden
    De vragen zijn niet inhoudsloos of dom ... je moet maar eens luisteren naar de nietszeggende inhoudloze domme antwoorden die er gegeven worden door NVA ers , die mensen van wie je denkt dat ze hoger opgeleid en meestal ook nog van een briefke moeten aflezen. Democratie op zijn Noord- NVA ers of Turks
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Eigenlijk vraagt men zich af wat al die verkozenen daar in dat parlement zitten te doen? Ze mogen niet reageren en amper vragen stellen. Als je dan de gemandateerden telt die dat wél mogen doen dan kom je tot de vaststelling dat ons land en Vlaanderen door een heel beperkte en selecte groep wordt bestuurd en de rest zit er bij voor spek en bonen en ze mogen in de handen klappen op de discours. Dat noemt men levende democratie.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    afschaffen gans die handel
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    De jokke is akkoord één regering is meer dan genoeg in ons klein landje .