VRT
Volledig scherm
© VRT

VIDEO: Philippe Geubels lacht met psychische aandoeningen in 'Taboe'

TVIn de nieuwe aflevering van ‘Taboe’ trok Philippe Geubels een week lang op pad met mensen met een psychische aandoeningen. Net zoals de voorbije weken werden zijn gasten daarna ook nu weer op een comedyvoorstelling over de problematiek getrakteerd.

3 reacties

  • gustaaf carpels

    6 jaar geleden
    Wauw Karine wat heeft die u aangedaan Je kan hem niet goed vinden maar... Zijn uitgangspunt versta ik wel mensen vertellen moppen over alles echt alles de meeste mensen die in een of andere situatie zitten kunnen de humor meestal wel zien na aanvaarding van ..... Als therapeut zou ik hem niet consulteren maar hij Is ook maar een mens he
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Dat die eerst eens naar zichzelf kijkt of er bij hem geen aansluiting of vijs los zit.Hij zou beschaamd moeten zijn .Moesten ze over "zijn" aandoeningen eens op TV durven schertsen krijgen ze waarschijnlijk een proces aan hun been!
  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Philipke kan beter eens in de spiegel kijken. Zo een arrogant, belachelijk, zonder IQ mannetje, ik begrijp niet dat mensen geld geven om naar zijn rotzooi te luisteren. Hem zien en horen is om te kotsen.