© Catwalkpictures

Belgische make-upartiest heeft makkelijk trucje tegen vermoeide ogen

Na een korte nacht of een lange vlucht kan het weleens gebeuren dat je met donkere kringen onder je ogen zit. De Belgische make-upartiest Peter Philips heeft er nu iets op gevonden om de impact te verkleinen, zo bewees hij tijdens de modeshow van luxelabel Fendi in Milaan.

vwh

De make-upartiest met roots in Antwerpen, bracht sneeuwwit, licht reflecterend pigment aan in de binnenste ooghoeken van alle modellen. Ook Gigi en Bella Hadid stelden de nieuwste kledij voor met een wit accent aan de ogen.

Het resultaat is een open en frissere blik. Geen nood dus als je eens oogcrème vergeet te smeren als je doodmoe bent: als je een witte eyeliner of highlighter binnen handbereik hebt, oog je wakkerder dan ooit. Deze make-up ziet er ook een beetje spacey uit. Wil je die lijn helemaal doortrekken, stem je look dan af op je make-up en ga voor een grijze of lichtbeige outfit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer