© Isopix

Willem-Alexander en Maxima dollen met hun kinderen in de sneeuw

De Nederlandse koning Willem-Alexander vertoeft samen met zijn vrouw Máxima en hun drie kinderen in de Oostenrijkse bergen. Ze zijn er op skivakantie en zoals de traditie het voorschrijft was er ook dit jaar een fotosessie ingepland.

flb

De Nederlandse koninklijke familie gaat net zoals de Belgische elk jaar op de foto tijdens de skivakantie. Bij Filip, Mathilde en de kinderen ging het dit jaar richting Verbier in de Zwitserse Alpen, maar onze noorderburen opteerden voor Lech in Oostenrijk. Willem-Alexander en Máxima gingen er met dochters Amalia, Alexia en Ariane op de foto bij - 20 graden en op zo'n 2.350 meter hoogte.

In de voorgaande jaren vond de fotoshoot haast altijd plaats in het lagergelegen Oberlech, maar omdat steeds meer skiërs zich tussen de professionele fotografen begonnen te mengen om een kiekje te nemen, werd dit keer geopteerd voor een rustiger, hogergelegen gebied.

Gebroken pols

Ze bleken het in elk geval prima naar hun zin te hebben. Ariane brak nog geen maand geleden nog haar pols bij het schaatsen, maar dat leek haar niet te hinderen. Máxima droeg trouwens een skijas die ze ook al in 2006 aan had, zij het dit keer wel zonder bontkraag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer