Van l naar r: Marc Degryse, Sebastien Delferière, Niko Lainé en Stephan Keygnaert.
Volledig scherm
Van l naar r: Marc Degryse, Sebastien Delferière, Niko Lainé en Stephan Keygnaert. © © Bart Leye

Delferière in VISTA!: "Uiteraard krijgt elke ref berichten tijdens de rust. De oplossing is simpel: kijk niet naar je telefoon"

5 reacties

  • guido Gottmann

    6 jaar geleden
    Ik vind dat een scheidsrechter in geen enkele tv programma mag optreden. Zijn beslissingen worden op het speelveld genomen en daarbij moet het blijven. Geen commentaar achteraf.
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    En die Geldhof, die voor de derde maal zijn fysieke proeven moet afleggen, beweert dat je 7 kansen hebt om 6 maal onder de 6 seconden te lopen op 60 meter. Wel het wereldrecord 60 m staat op 6,34 sec. Dus is zijn uitleg totaal verkeerd en weet die man niet eens welke tijd hij moet lopen. Hij was gewoon gebuisd voor zijn proeven en komt nu janken dat 3 honderdsten hem 30,000€ gekost hebben. Voor 30,000€ zou ik trainen en zorgen dat mijn conditie in orde is
  • marc ledure

    6 jaar geleden
    Dat gaat ze nooit doen !! niet kijken. Als het den Anderlecht is die een seintje heeft ( ZO VEEL) gelijk het vroeger veel gebeurde Er zijn daar veel bewijzen van . Maar ja die belden al van voor de wedstrijd. Maar nu gaat het niet meer het zwart geld is op !!!!!! Waarom heeft hij zijn ploeg moeten verkopen???????.
  • Freddie HEREMANS

    6 jaar geleden
    Zeer interessante editie van Vista. Voor mij één steeds terugkerende irritatie : de honderd keren ... euhm... van de presentator Lainé, bij iedere interventie.
  • Piet Corneel

    6 jaar geleden
    Hahaha delferiere als verhaeghe u bij de rust belt zal je WEL uw gsm opnemen!!!!Toneelspeler.