Pinterest
Volledig scherm
© Pinterest

Wassen op 30° of 60°? Millennials bellen vaker naar mama voor advies

De generatie geboren tussen 1980 en 2000 heeft het niet alleen moeilijk op liefdesvlak, ook zijn zogenaamde millennials opvallend afhankelijk van de hulp van mama (en papa) in het huishouden. Dat toont een recent onderzoek uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk aan.

17 reacties

  • De Wilde Nanine

    6 jaar geleden
    Jan Verstrepen, helemaal waar. Al dient het ook gezegd te worden dat zij de kennis van hun ouders doorkregen. Waar is het dan fout gelopen? Misschien iets langer nadenken voor je onzinnigheden post. Een jongere doorprikt dat blijkbaar met 1 zin en zorgt ervoor dat de generatie voor hem de schuld mag opnemen he
  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Het gaat over een onderzoek in de UK en direct wordt het verband gelegd met iedereen.Iets te simpel nietwaar!!
  • Britt Saeger

    6 jaar geleden
    Schandalig ! Hoe 1 artikel een volledige generatie over de kam kan scheren ! Ik ben 26. Ik kan een gerecht klaar maken, strijken en de was doen ZONDER naar mijn moeder te bellen !
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    vroeger werd toch in lager onderwijs hoe knop aan naaien hoe bloemknol planten zelfs groente planten of plankje zagen Eindtermen veranderen maar niet ieders voordeel
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Er wordt van onze kinderen en jong volwassenen andere dingen geeist dan toen indertijd van ons.Zij weten zoveel dingen die wij niet weten en omgekeerd.Het verschil zit hem in het feit dat zij jong zijn en nog veel tijd hebben om te leren.Dat wij ouder worden en minder tijd over hebben.Ik ben blij dat ik mijn kinderen iets kan leren en nog blijer dat ik van hen nog iets kan leren.al is het maar een discussie of de meningen eens naast elkaar leggen.