Links: een foto van Heather Bird en Robert Tchenguiz uit 2006. Rechts: de grote rivale Julia Dybowska.
Volledig scherm
Links: een foto van Heather Bird en Robert Tchenguiz uit 2006. Rechts: de grote rivale Julia Dybowska. © Rv

Vrouw van steenrijke vastgoedmagnaat vertelt hoe ze ingeruild werd voor groen blaadje: "We leven onder hetzelfde dak. Een hel is het"

BizarChique premières bijwonen, coole plekken bezoeken met een privéjet, uitpuffen op een luxueus jacht in het zuiden van Frankrijk,... Heather Bird heeft een waar prinsessenleven geleid aan de zijde van vastgoedmagnaat Robert Tchenguiz (57). Aan die peperdure levensstijl kwam echter een abrupt einde toen hij haar inruilde voor een veel jonger exemplaar. Op dit moment deelt de 48-jarige Bird het statige herenhuis in Londen met haar grote rivale Julia Dybowska (27). En dat doet pijn, bekent ze in een openhartig gesprek.

79 reacties

  • David Lievens

    6 jaar geleden
    Als ik een dochter heb, hoop ik echt dat ze op haar eigen benen zal staan en niet afhankelijk wordt van zo'n idioot...
  • Elena Orlova

    6 jaar geleden
    Julia is een Poolse
  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    Liefde is privé evenals je bankrekening. Dat sommigen die bankrekening zelf mogen creëren en niet moeten uitleggen hoe ... is gelegen aan politiek beleid. Ook dat is privé behalve tijdens de verkiezingen en als ze in de media iets verkondigen. Leer er niet mee leven. Geef ze opvoeding.
  • Sara Peeters

    6 jaar geleden
    Vastgoedmakelaar heeft geen greintje respect voor zijn vrouw, de moeder van zijn kinderen. Boycotten die gast zodat hij straks geen enkele dame niet meer kan gebruiken, de vetzak!
  • Elle Devee

    6 jaar geleden
    Het nieuwe model is nog meer van plastiek dan het oude. Kun je met zoveel geld dan niet beter vinden dan zo'n plastieken Barbie? Je kunt net zo goed een sekspop kopen. De nieuwste modellen zien er levensecht uit. In elk geval even echt als die Russische del.