VTM
Volledig scherm
© VTM

Wat is er in godsnaam foutgelopen tussen Marjolein en Mike? (+ wat u allemaal niet zag op tv)

Van het licht idyllische leven op huwelijksreis naar een eerste kennismaking met het ‘gewone leven’ als getrouwd koppel. De vijfde aflevering van ‘Blind Getrouwd’ was een overgangsepisode. Maar wel één die kon tellen. Er waren de vreselijk pijnlijke stiltes tussen Marjolein en Mike. (Was is er in godsnaam fout gelopen tussen die twee tortelduiven?) Dan was er het ‘blabla' maar absoluut geen 'boemboem’ van Damiano en Wendy. Of wat met de speelsheid van Lieve en Aljosja, de rustige zekerheid van Frie en Toon en het rustige groeiproces van Esther en Tim.

48 reacties

  • Frank Callebaut

    6 jaar geleden
    Als twee jong gezonde mensen samen wonen en slapen speelt het probleem zich af onder de lakens denk ik maar zullen zij niet aan onze neus hangen. Een goede relatie hangt 50% van gezonde sex af. (Of een gezonde portefeuille)
  • Ronald Van Roy

    6 jaar geleden
    Marjolein ,een egocentrisch wicht met loeten. Mike is beter af zonder zo iemand die vanaf dag 1 een toneelstukje opvoert. Zij respecteert en ziet maar 1 persoon graag,haar ik.
  • Saïda Weemaes

    6 jaar geleden
    Ik begrijp niet hoe sommige Vlamingen naar dit kijken ! Wat een voor onnozele show programma . Niet voor mij .
  • roger gilis

    6 jaar geleden
    Deze morgen zat Mike op de vlucht naar Alicante, zonder Marjolein. Hij droeg ook geen trouwring meer. Duidelijk nietwaar. Show is af gelopen.
  • Ronny Cockuyt

    6 jaar geleden
    Sommige mensen zouden hun ouders verkopen om toch maar op tv en alles mooi uitgesmeerd te zien worden in de boekskes,dat mensen daar nog inlopen en naar kijken.