Op 5 maart wordt in Gent een dodenwake gehouden voor Nikita Everaert, de zestienjarige fietsster die vorige week is omgekomen.
Volledig scherm
Op 5 maart wordt in Gent een dodenwake gehouden voor Nikita Everaert, de zestienjarige fietsster die vorige week is omgekomen. © James Arthur

Dodenwake voor Nikita (16) die stierf op zwart kruispunt in Oostakker

Op 5 maart wordt in Gent een dodenwake gehouden voor Nikita Everaert, de zestienjarige fietsster die vorige week is omgekomen. Ze werd door een vrachtwagen gegrepen op het kruispunt van de Antwerpsesteenweg en de Orchideelaan, hoewel ze door een groen licht was gereden.

3 reacties

  • Ellen Claus

    6 jaar geleden
    ik vind het heel erg dat ze er nog niks aan doen als er als twee mensen opgestoven zijn Veel sterkte aan de mama Groetjes Lune ik de mijn onderwerp over nikita en joeri van 21 en 16
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Dat er vier voorgaande minister niks maar dan ook niks gedaan hebben sinds 2002 zegt genoeg(13 J).Steve Stevaert,Gilbert Bossuyt,Kris Peeters,Hilde Crevits ze moesten ze alle drie uit de regering schotten en nooit nog aan politiek laten doen.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    En altijd moet er iemand sterven in dit land, vooraleer men begint wakker te worden! Maar wat wil je, als je tegenwoordig klacht neerlegt voor een agressieve vrachtwagenchauffeur die met opgestoken middenvinger bewust een fietser de voorrang neemt, dan is het geen klacht maar een melding daar er geen ongeval heeft plaatsgevonden. Dus eigenlijk gebeurd er niets mee zolang die bestuurder verder niet in de picture komt!