Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Overschaduwen frustratie en onvrede 'De Buurtpolitie'? "Ja, sommigen hebben het erg lastig"

Trouwe kijkers van ‘De Buurtpolitie’ is het allicht opgevallen: inspecteur Koen, gespeeld door Andy Peelman (34), komt de laatste tijd wel érg prominent aan bod in ‘De Buurtpolitie’. En binnenkort mag hij zelfs meedoen aan VTM’s ‘Boxing Stars’. Het immense succes van Andy knaagt bij zijn collega’s, schrijft Dag Allemaal deze week.

11 reacties

  • Raphael Coryn

    6 jaar geleden
    Ik ben al lang gestopt van kijken één en al onnozel gedoe van Andy te veel allure, en de reeks heeft niets van werkelijkheid te maken. Acteurs ??????
  • Vera Franck

    6 jaar geleden
    Zou gebaseerd zijn op echte verhalen , laat me niet lachen he , tante nonnetje dat er even binnenstapt om een moeder haar 2ling meisje te laten opsporen die ze afgestaan heeft bij de geboorte . Probeer dit maar eens in het dagelijkse leven . Mensen geraken niet achter gegevens , en zij maken de politie zo belachelijk dat het groot is . Wij moeten dan onze vrienden de politie nog serieus nemen .
  • Chantal Claes

    6 jaar geleden
    Eerlijk gezegd doet hij tegenwoordig wat aan ‘overacting’. Soms neigt hij zelfs een beetje naar idioterie en maakt de echte politie lachwekkend.
  • Julien De Kerpel

    6 jaar geleden
    HOE belachelijk kun je uzelf toch voordoen ? Kan de ECHTE politie hier geen klacht indienen ? Ze worden dagelijks belachelijk gemaakt door die " amateurs " .
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Beetje promotie voor de politie kan natuurlijk geen kwaad, maar het verschil met de realiteit is veel te groot. De politie doet thans enkel "geld opbrengende" taken. Flitsen, boetes uitschrijven, controles waar men zeker is dat het brengt...en boeven vangen hoort daar nu eenmaal niet bij.