Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Laffe" schoolagent verdedigt zich, comedians lachen met Trump die "zelfs ongewapend gebouw zou zijn binnengegaan"

Scot Peterson is de agent die door de Amerikaanse president zélf lafheid wordt verweten omdat hij niet het schoolgebouw in Florida indurfde toen een schutter daar zeventien mensen doodschoot. "Ik zou zelfs ongewapend binnengegaan zijn", zei Trump. Daar hebben enkele comedians gisteravond duchtig mee gelachen. Peterson zelf beweert dat hij vermoedde dat de schoten van buiten de schoolgebouwen kwamen.

40 reacties

  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Armand mudah in Amerika zijn 90% van de binnenmuren hetgeen ze hier Gyproc noemen en met die AR 15 schiet je daar los door, en een school zijn allemaal grote gangen en deuren wat gehandicapten moeten ook naar school kunnen met hun rolstoel dus plaats genoeg voor een geweer en jezelf achter zo'n muurtje opstellen met een pistool levert geheid kogelwonden met plaaster op.
  • Donald Deblaere

    6 jaar geleden
    Ja Jan De Cock, maar zouden ze stoefen dat ze ongewapend zouden binnengaan? Vraag u dit ook eens af of ze ook zo hoog van toren zouden blazen.
  • Jeroen Claeys

    6 jaar geleden
    Beste Jan, hen zou je eerst en vooral al zo geen idiote opmerkingen horen maken. Denk daar maar eens over na.
  • Chantal Naessens

    6 jaar geleden
    Zou Clinton binnen gaan zou Obama binnen gaan zou Kennedy binnen gaan allemaal een afvragen !
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "een president , die zich zelf zou opofferen voor zijn landgenoten , een heel groot man": ik neem aan dat dit sarcastisch bedoeld is, jos indigne?