Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Vrouw (35) ontdekt dat studente haar man naakte doucheselfies stuurt en besluit haar lesje te leren

BuitenlandEen Australische vrouw heeft een studente die haar echtgenoot naakte selfies stuurde van onder de douche, aan de schandpaal genageld. Kimberleigh Barker (35) vond de foto’s op de mobiele telefoon van haar man met de boodschap “Hoe is het met je vrouw? Dit zijn mijn borsten” en surfte woedend naar de Facebookpagina van de fastfoodketen waarvoor de studente toen werkte.

12 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Wat een hoop marginalen. En de enige schuldige bij overspel is de overspelige partner. Hier komt die er weer probleemloos vanaf.
  • Max Maddy

    6 jaar geleden
    Naar mijn gevoel zijn alledrie de hoofdrolspelers volledig in de fout gegaan met hun reactie/tegenreactie. Het toont wel de verloedering van de maatschappij en het verlies van (zelf)respect bij de mensen.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Wat zielig van die vrouw om dat meisje aan de schandpaal te nagelen en haar te laten onslagen. Mij lijkt het dat ze haar frustratie op de verkeerde afreageert. Ze had beter haar man gevraagd hoe een andere vrouw aan zijn gsm-nummer kwam!
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    De man had wat meer afblokkend kunnen reageren. Maar dat de man hier meer in fout gegaan is. Dat is dan toch wel weer een typisch vrouwelijke reactie, soumiyua kaskas. Nogal wat vrouwen draaien er hun hand niet voor om om een andere vrouw - figuurlijk gesproken - een mes in de rug te planten. En dat is iets dat bij mannen dan toch minder vaak voor komt. Die gaan soms wel vreemd. Maar doet dat toch niet met het idee om een andere relatie te beschadigen.
  • Loesje Vranken

    6 jaar geleden
    Tja de man had slimmer moeten zijn en niet reageren, niks terugsturen gewoon en klacht neerleggen. De vrouw heeft ook goed gereageerd, job kwijt en die zal dat geen twee maal meer doen hihi.