MLS
Volledig scherm
© MLS

"Antwerpen is onveilige stad voor vrouwen" en dus deelt Vlaams Belang alarmtoestelletjes uit

BinnenlandVlaams Belang heeft in Antwerpen het toenemende geweld tegen vrouwen aangeklaagd. De partij gaat alarmtoestelletjes uitdelen die geweldplegers moeten afschrikken.

12 reacties

  • Peggy Geerts

    6 jaar geleden
    Als vrouw alleen moet je deze tijden niet meer in je eentje naar Antwerpen gaan voor je plezier . Maar ook in andere steden is het erg aan het worden ... Daarom dikke duim omhoog voor dit initiatief en graag uitbreiden naar andere steden . Wij vrouwen zullen dit zeer waarderen .
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Hoe , waar heeft De Wever de laatste vijf jaar gezeten ? Had hij geen verandering beloofd ? Niet bekwaam ? of gene tijd ? of beide ? Nee mensen De Wever en nva hebben niet liever , het mag niet veilig en proper en goed zijn das niet goed voor nva. Nva wil bange en volgzame mensen want dat zijn nva stemmers en dus moeten problemen aanslepen , erg niet ?
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Toen ik jong was had ik steeds een ijzeren fluitje op zak,heb dat ook meegegeven aan mijn dochters toen zij uitgingen en laat naar huis kwamen,maakt heel veel lawaai ,je moet alleen nog de kans krijgen om het te gebruiken.
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Goed zo VB !
  • willy verbeeck

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar dat de echte cijfers door onze rode zenders wijselijk verzwegen worden. Dank U rode VRT.