De Nationale Bank op de Britse Lei. De NBB heeft de jongste jaren zelf herhaaldelijk gezegd dat de Belgen langer moeten werken. Ook de federale regering vindt dat.
Volledig scherm
De Nationale Bank op de Britse Lei. De NBB heeft de jongste jaren zelf herhaaldelijk gezegd dat de Belgen langer moeten werken. Ook de federale regering vindt dat. © Laenen

Exitregeling populair bij Nationale Bank ondanks standpunt dat "Belgen langer moeten werken"

Ruim 100 medewerkers van de Nationale Bank (NBB) stoppen vervroegd met werken en gaan zo in tegen het regeringsbeleid. Dat bericht De Tijd vandaag.

62 reacties

  • james vroman

    6 jaar geleden
    pensioen'' van 1300 euro? voor diegene die langer werken ...voor de normale rit is 1100 meer dan genoeg voor nva ..in 2019 hopen ze dit in een wettekst te gieten ..maar eerst de stemmen binnen proberen te halen ..
  • james vroman

    6 jaar geleden
    langer werken was ook niet populair bij de huidige politiekers zijn stemden voor langer werken voor diegene die achter hen verkozen worden zij zijn de laatste die op 55 jaar op pensioen mogen ..mooi geregeld .
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Wanneer gaan ze de nieuwe Belgen aan het werkt zetten ?
  • Peter Smets

    6 jaar geleden
    Van Overtveldt en De Decker vinden het geen goed signaal. Tiens. En wanneer kunnen ze zelf op pensioen? En wat vinden ze van dat signaal?
  • Jan Baroen

    6 jaar geleden
    De nationale bank is niet de overheid en noch de overheid, noch de belastingbetaler, betaalt iets in deze exitregeling.