REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

FT buitenland 28/02: Neymar moet onder het mes - Milan vervoegt Juventus in finale Coppa Italia na dramatische strafschoppenreeks

11 reacties

  • jozef van riel

    6 jaar geleden
    Daar ben ik niet zeker van Jan. Als de bekerwinnaar al Europees geplaatst is, krijgt de verliezer de Europese plaats niet maar wordt deze via het klassement uitgedeeld.
  • Isabel da Silva

    6 jaar geleden
    Ik beklaag de chirurg die voor een karig loon aan deze " milioenen waarde " mens moet opereren . Ons ma had minder geluk , heeft nochthans veel harder en langer gewerkt .
  • Jan Dewolf

    6 jaar geleden
    Los van de blessure van Neymar toch even 2 coups de theatre meegeven uit Frankrijk : Na Les Verbiers heeft een andere 3° klasser Chambly zich zopas geplaatst voor de 1/2 finale van de beker ( 2 dorpjes van 9000 en 14000 inwoners ) . Momenteel speelt PSG tegen Marseille . Als de .2 kleintjes in de 1/2 finale tegen elkaar uitgeloot worden speelt er één de finale , wellicht tegen PSG met een Europees ticket als beloning
  • Mohamed Halmaoud

    6 jaar geleden
    naar anderlecht ? Coucke brengt dat wel in orde. Maar wel snel wezen, want straks gaan die amerikanen zijn laatste euro afhandig maken.
  • Rudy Vanden Broeck

    6 jaar geleden
    Volgens mij kan Lukaku wat jij in je leven nooit zult bereiken de clerck, de jaloersheid druipt er zo af