Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Psychiater op proces Hardy: "Hij is een van de meest gevaarlijke mensen in onze maatschappij. Een seksuele, sadistische seriemoordenaar"

Proces HardyOp het proces van Renaud Hardy heeft het college van deskundigen de beschuldigde vandaag beschreven als een van de gevaarlijkste mensen in onze maatschappij. Wetsdokter Wouter Van Den Bogaert weerlegde dan weer de uitspraak van neuroloog Chris Van der Linden dat Hardy een seriemoordenaar zou geworden zijn door de parkinsonmedicatie. 

48 reacties

  • Sandra bib

    6 jaar geleden
    Hoop dat hij zwaar gestraft wordt. Vind het ook niet kunnen dat doris vrij rondloopt. Ze wist van de feiten, moord . Ze hebben volgens haar na de moord nog sex gehad !!
  • Klara De Smet

    6 jaar geleden
    Ik beklaag het personeel die zo'n gruwel zullen moeten begeleiden, hopelijk komt hij nooit vrij, (en is er geen procedurefout te vinden) en wordt hij genoeg gesedeerd om geen verdere wreedheden uit te halen. Heel veel sterkte aan de familie.
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    De rechtbank moet alleen maar naar de feiten en de bewijzen kijken. Niet naar verhaaltjes, meningen, pseudo-experten, vermoedens, volksgevoel. Kortom, zij moeten alles doen wat het openbaar ministerie (procureur) nooit doet.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Lijkt mij eerder dat hij een slapende psychopaat was tot hij de diagnose Parkinson als dekmantel kon gebruiken.
  • Dick van Aggelen

    6 jaar geleden
    Levenslang of 20 jaar met Terbeschikkingstelling. Deze man mag nooit meer vrij rondlopen.