Saskia Van Uffelen.
Volledig scherm
Saskia Van Uffelen. © rv

Topvrouw Ericsson: "Mobiele netwerken zullen bij nieuwe aanslagen opnieuw falen"

BinnenlandAan de mobiele netwerken in ons land is niets veranderd sinds de aanslagen van 22 maart 2016, meent Saskia Van Uffelen, CEO van Ericsson Belux, een fabrikant van telecommunicatieapparatuur. Als er morgen zich opnieuw zo'n aanslag voordoet, dan zullen de netwerken opnieuw verzadigd raken zoals dat twee jaar geleden ook gebeurde. De netwerken weer beschikbaar maken, kan enkel op een geleidelijke manier gebeuren, waarschuwde Van Uffelen vanop het Mobile World Congress in Barcelona.

9 reacties

  • Ben Vandevenne

    6 jaar geleden
    Iedereen die ook maar iets begrijpt van de technologie weet dit al lang. Bijzonder jammer dat onze NV-A ministers ons iets anders willen laten geloven. Kan natuurlijk ook dat ze zelf denken dat hun prioritaire SIM-kaarten wel zullen blijven werken. Tja, naïevelingen zien meestal het gelukkigst.
  • Richard du Maine

    6 jaar geleden
    Ronny, rooksignalen halen niks uit als de boel ontploft is, niemand gaat je bericht verstaan tussen al die andere rookwolken...
  • Van Eersel Guy

    6 jaar geleden
    De stroper is altijd slimmer dan de jager.ALTIJD!
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Rooksignalen kan/mag ook al niet want dan kan je Schauvliege tegen krijgen.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Komt omdat ze denken dat zender hetzelfde werken als kabels. Daar blijft men de mist ingaan door onkunde. Het zal blijv en gebeuren. 5g wordt een flop alweer door onkunde. Gaat heel veel geld nog verloren gaan en wij mogen dat betalen.