Foto door Ilnur Kalimullin via Unsplash
Volledig scherm
© Foto door Ilnur Kalimullin via Unsplash

Pantone onthult wat de kleur van je voordeur vertelt over je persoonlijkheid

Is jouw voordeur sober zwart, wit of grijs? Of koos je voor een statement kleur als ultra violet of rood? De keuze onthult volgens kleureninstituut Pantone veel over je persoonlijkheid.

5 reacties

  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Saaie gevels en voordeuren in Vlaanderen. Grijs,somber en niet avontuurlijk. Kijk eens naar Dublin Doors. En hun huizen idem.Das pas fris en leuk.Vlaanderen zou er veel frisser uitzien moest men dit hier invoeren.Maar ja, hier is men liever een grijze muis.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Laat staan dat er gemeentelijke normen zijn. Zwart straalt wel klasse uit maar... het is ook de kleur van depressie... Verder is het ook zo dat je moet inschatten of je kiest voor een hitteabsorberend danwel een hitteafstotende kleur. Wit trekt warmte aan, zwart doet dat niet. Het moet verdraaid een lefgozer zijn om in een rij witte voordeuren zelf een andere kleur te zetten.
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    het zal wel zijn..wat een larie..ik heb geen geld voor verf of een nieuwe deur dus die is en blijft hoe ik ze huur of koop
  • Emi Hergersberg

    6 jaar geleden
    Mensen zouden beter geen “trends” Of “mode” volgen maar kleuren spontaan en volgens hun persoonlijkheid aanwenden. Dat zou hun leven veel meer facetten geven en op hun budget besparen. Pantone gamma is prachtig .
  • Marijke Boulet

    6 jaar geleden
    Alleen maar van toepassing bij nieuwbouw dus zeer kleine groep mensen , iedereen die huurt of een huis koopt gaat /kan / mag de kleur van de voordeur niet veranderen .