Hope Hicks, communicatiechef van het Witte Huis.
Volledig scherm
Hope Hicks, communicatiechef van het Witte Huis. © AP

Trumps communicatiechef bekent: "Ik verspreidde wel eens een leugen om bestwil"

Donald Trumps communicatiechef Hope Hicks heeft naar verluidt bekend dat ze wel eens een "leugen om bestwil" verspreidde om de president ter wille te zijn. Voor het parlementair comité dat de Russische inmenging bij de presidentsverkiezingen van 2016 onderzoekt, weigerde de communicatiedirecteur van het Witte Huis vragen te beantwoorden over de tijd dat ze na zijn inauguratie voor Trump werkte. Haar advocaten hadden haar naar eigen zeggen geadviseerd dat niet te doen.

4 reacties

  • Vera Clinckers

    6 jaar geleden
    Leugen om zijn ''baas'' zijn vel te redden!
  • Guy Stoffelen

    6 jaar geleden
    Liegen? Waarom niet he, alles kan in dit White House!
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    “Toen haar werd gevraagd of ze van de president of de presidentskandidaat opdracht kreeg te liegen in verband met Rusland of het onderzoek, antwoordde ze negatief”, aldus Rooney. Alsof iemand haar zou geloven op haar woord, zeker als ze al bekend heeft leugens te hebben verteld en weigert te antwoorden op vragen! Net zoals Bannon dat weigerde. Je vraagt je af wat ze allemaal verbergen?
  • Hugo Huybrechts

    6 jaar geleden
    Ze bekende dat ze over niets substantieels loog. Daar hebben ze dus negen uur ondervraging voor nodig gehad. Hopelijk heeft ze dan toch een BicMac en een plaspauze gekregen... wereldnieuws!