EPA
Volledig scherm
© EPA

Bill Gates raadt investeren in cryptomunten af: "Technologie die rechtstreeks voor doden zorgt"

TechnologieIn 1999 was Bill Gates de eerste man die de kaap van 100 miljard dollar overschreed. Dat doe je niet zonder wat risico's te nemen, maar ook door slim om te gaan met je geld. Investeren in cryptomunten zoals Bitcoin raadt de voormalige Microsoftbaas bijvoorbeeld ten stelligste af.

25 reacties

  • gerrit nuyens

    6 jaar geleden
    Frederick François wel een beetje respect want ik denk dat ge toch niet slemmer bent Bill Gates hij heeft het bewezen van U heb ik nog niets gehoord nog gelezen.
  • Frederik François

    6 jaar geleden
    Gates is gewoon een oude man. Zijn visie is achterhaald. Hij kan veel beter gewoon gaan rentenieren en verder zwijgen.
  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Blockchain blijft. Eerste neven effect is dat banken nu plotseling geld internationaal kunnen transfereren dezelfde dag zonder er 1 tot 7 dagen op blijven te zitten. De oplichters. Cryptomunten zijn ook een neveneffect, afwachten wat er mee gebeurt.
  • dirk maes

    6 jaar geleden
    Houders van cryptomunten willen alleen maar hun munt verdedigen in de hoop dat er meer mensen het gaan kopen zodat hun dan geld ermee verdienen. Het is gewoon puur speculatief. Je koopt eigenlijk nog minder dan lucht.
  • Jan Sierens

    6 jaar geleden
    De meeste cryptocoin hebben geen achterliggende waarde. Bij enige cryptocoin mij bekend die dat wel heeft, is de dekking dubieus. Degene die nieuwe cryptocoin uitbrengt krijgt jouw inleg. Typisch zoals bij piramidespelen wordt je een mooie winst beloofd. Die winst is er enkel omdat je het aan een ander duurder probeert te verkopen. Je moet een verschil maken tussen technologie, Blockchain, die waardevol is en de toepassing die rot kan zijn. Hopelijk wordt mijn reactie niet weer gecensureerd.