Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Hope Hicks, communicatiechef van Trump, neemt ontslag

Hope Hicks (29) stapt op als communicatiechef van de Amerikaanse president Donald Trump. Dat heeft Sarah Sanders, woordvoerder van het Witte Huis, bevestigd. Trump verliest zo opnieuw een belangrijke medewerker. Hicks is de vierde perschef die er in iets meer dan een jaar tijd de brui aan geeft. De reden van het ontslag is niet bekend.

11 reacties

  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Hoe kan een fotomodel van nog geen 30 dergelijke functie bekomen? Ervaring zal ze niet kunnen aanhalen in haar cv.
  • Wesley Gevaert

    6 jaar geleden
    Misschien een eis van Melania na al zijn escapades :p
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    Jammer, maar ook weer gewiekst met het Porter-incident. En het contact en advies hoeft niet te verdwijnen. Trump kan idealiter nu een kleurling benoemen om CNN peentjes te laten zweten.
  • Marc Spandel

    6 jaar geleden
    Trump zou beter 'de woordvoerder' van de NMBS aannemen als communicatie- middel. Groter (goed betaald) hypocriet die de hem opgelegde leugens verpinken overtuigend 'verklaart' voor waarheid, is immers moeilijk te vinden. Enne... zolang hij goed betaald wordt zal hij blijven 'verklaren'.
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Die Sarah Sanders voelt zich anders ook niet gemakkelijk in haar rol, haar ogen rollen alle kanten uit als ze een verklaring doet. Benieuwd hoe lang die het nog gaat volhouden te liegen over Trump zoals Hicks zei dat ze deed.