Nederlandse Qmusic-dj getuigt in tranen over zijn depressie: "Ik voel me klote"

De Nederlandse Qmusic-dj Stephan Bouwman heeft zich woensdag emotioneel blootgegeven tijdens zijn show op de radio. Bouwman barstte in tranen uit toen hij over zijn depressie vertelde. "Ik voel me heel eenzaam en hoor een negatieve stem in mijn hoofd", bekende hij aan de luisteraars. Bouwman heeft inmiddels al 2.000 steunbetuigingen binnen.

27 reacties

  • Johanna Ruiter

    6 jaar geleden
    @ Frank de Witte; verdiep je er eens in en je zult er achter komen dat je grote onzin schrijft. Niet zo moeilijk, effe googelen en lezen. Ook dit is een vrije meningsuiting.
  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Ik zit in de zelfde situatie.. al 2 jaar en al Gedacht om eind aan mijn dagen te zetten .. waarom blijven leven voor niks
  • luc Vandyck

    6 jaar geleden
    Je mist liefde ! Man . Doe er actief wat aan ,het komt niet naar je toe hoor . Breek desnoods potten hiervoor . Kost wat kost voor een gelukkig leven . Je weet de antwoorden al ; breng ze in de praktijk nu ; je zal zien . Vergeet wel niet , dat iedereen zijn kruis moet dragen .
  • Frank De Witte

    6 jaar geleden
    Als je niks over een depressie weet moet je er over zwijgen volgens sommigen. Vrije meningsuiting noemt zoiets dan. Ook om depressief van te worden? Ik vind dat depressie een luxe ziekte is, teveel willen waardoor de druk te hoog word en je het niet meer aankan. Vroeger bestond dat allemaal niet (zoveel), nu hebben ze het bijna allemaal zitten. Sociale media is volgens mij de grootste boosdoener.
  • Katrien Walcarius

    6 jaar geleden
    Chapeau dat iemand zo open en eerlijk zijn diepste gevoelens durft te uiten! Respect! Personen die daar negatief op reageren: doe eens even normaal! Schandalig!