De iconische scene waarin Emma Thompson als Karen haar tranen de vrije loop laat nadat ze erachter komt dat haar man haar bedriegt. Om het zo rauw en doorleefd te kunnen acteren, ging Thompson terug naar de periode waarin ze zelf bedrogen werd door haar eerste echtgenoot.
Volledig scherm
De iconische scene waarin Emma Thompson als Karen haar tranen de vrije loop laat nadat ze erachter komt dat haar man haar bedriegt. Om het zo rauw en doorleefd te kunnen acteren, ging Thompson terug naar de periode waarin ze zelf bedrogen werd door haar eerste echtgenoot. © Love Actually

Emma Thompson over iconische liefdesverdrietscène in Love Actually: "Ik weet hoe het voelt om bedrogen te worden"

Actrice Emma Thompson heeft op een benefiet in Londen onthuld dat de iconische scene uit Love Actually, waarbij ze ontdekt dat haar echtgenoot haar met een andere vrouw bedriegt, zo ontroerend kon spelen, omdat ze zich liet inspireren door haar eigen leven.

2 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    zij niet alleen heel belgie weet wat dat gevoel is om de een of andere redenen
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Love actually, mooie film die het heeft van prachtig acteerwerk. Er worden geen duizend schoten gelost of men slaat geen half uur op elkaars kop,kortom het is geen verfilmde strip, het is een echte film.