© DVH

Boef krijgt herkansing in Herentals

Zijn tweede kans ging afgelopen weekend de mist in, Boef krijgt binnenkort een derde. De Nederlandse rapper, die gisteren 25 werd, is eind april headliner op het Replay Festival in Herentals.

dvg

Zaterdag kreeg hij nog boegeroep naar het hoofd toen hij kwaad van het podium stapte in discotheek Bocca in Destelbergen. Het geluid was niet naar zijn zin. Maar daar ziet Replay geen graten in. “Wie Boef kent, weet dat hij een perfectionist is”, klinkt het bij de organisatie. “Hij treedt enkel op in optimale omstandigheden. Zaterdagavond liet de techniek hem in de steek, dus moest hij zijn terugkeer op de Belgische podia uitstellen.”

Vrouwonvriendelijk

Het was Boefs eerste concert na zijn vrouwonvriendelijke uitspraken: twee maanden geleden had hij vrouwen uitgescholden voor ‘kechs’, hoeren. “Maar daarvoor heeft hij zich ­geëxcuseerd. Iedereen maakt fouten, dus je moet ook de kans krijgen om ze op te lossen. Die kans willen wij Boef geven. Met zijn talent en populariteit hoort Boef thuis op ons podium.”

Replay Festival vindt plaats op 28 april en heeft naast Boef ook Jebroer, die andere controversiële Nederlandse rapper, op de affiche staan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER