Iemand maakt een foto met zijn smartphone tijdens een persconferentie op de tweede dag van het Mobile World Congress in Barcelona, dat nog tot donderdag loopt.
Volledig scherm
Iemand maakt een foto met zijn smartphone tijdens een persconferentie op de tweede dag van het Mobile World Congress in Barcelona, dat nog tot donderdag loopt. © AFP

De vijf beste aankondigingen op het Mobile World Congress

MultimediaIn het kielzog van marktleider Samsungs Galaxy S9 traden ook andere fabrikanten aan met onthullingen op het Mobile World Congress in Barcelona. Hier zijn de vijf belangrijkste.

8 reacties

  • Bruno Sanmartino

    6 jaar geleden
    Die wiko is gewoon schaamteloos gekopieer van de Motorola X4 feature.
  • Yannick Roosen

    6 jaar geleden
    Ik zou nooit betalen voor een Iphone. Kwaliteit van de hardware is hetzelfde (doe hem maar eens open) en het heeft buiten compabiliteit geen enkel voordeel. Om nog maar te zwijgen van het gesloten systeem. Iedereen mag zich gerust laten vangen door de doordachte marketingstrategie :) daarvoor is die er ook.
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Mooie evolutie... vandaag kopen en over twee jaar geen upgrades.
  • Ano Niem

    6 jaar geleden
    Frank, zolang iPhone hun appeltje heeft zullen deze blijven verkopen. Voor mij nooit geen Android toestel meer, enkel iPhone!
  • Michel Werbrouck

    6 jaar geleden
    Ik lees nu al jaren die ongelooflijk stomme opmerkingen dat Apple iphone aan zijn ondergang bezig is. Duidelijk dat deze mensen totaal geen kennis of verstand hebben van hoe een bedrijf in elkaar zit en liever op berichten van idioten hun annalyse maken. Je kan de jaarcijfers van ieder bedrijf raadplegen. Doe dat eerst eens voordat je deze zever plaatst.