© rr

© Dirk Vertommen

© RR

© RR

© RR

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Nijlen zoekt naar pony Jul: "We begrijpen niet hoe hij kon verdwijnen"

In Nijlen kijkt iedereen mee uit naar een bruine shetlandpony, die verdwenen is uit een weide aan de Bist. De 19-jarige eigenares deed al al het mogelijke om haar oogappel te vinden, maar zonder resultaat. Het dier lijkt spoorloos verdwenen.

Bert Provoost

"De poort van zijn weide stond woensdagochtend open. We hebben heel de buurt uitgekamd, maar zonder resultaat. We hebben ook alle mogelijke instanties verwittigd, maar niemand lijkt hem gezien te hebben", zegt eigenares Xenia Dujardin (19).

"Wat er precies gebeurd is, weten we niet. We begrijpen niet hoe hij kon verdwijnen. We denken dat hij misschien door iemand is meegenomen, want anders zou iemand hem toch al opgemerkt moeten hebben. Een loslopende pony springt normaal toch in het oog."

Pony Jul is amper tien maanden oud. "Hij kent geen gevaar en we vrezen dat hij het niet lang zal uithouden als hij op de dool is in deze temperaturen. We vragen dus dat iedereen mee uitkijkt. Hopelijk krijgen we snel een verlossend berichtje dat alles goed met hem gaat."

Wie informatie heeft, kan Xenia contacteren via Facebook.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER