Nederlander (73) komt om bij zwaar ongeval op Noord-Zuid in Overpelt

Op de Noord-Zuidverbinding (N74) is donderdagmiddag een persoon om het leven gekomen bij een zwaar ongeval in Overpelt. De weg werd in de richting van Hasselt een tijd afgesloten.

Bij het zware verkeersongeval op de Noord-Zuidverbinding (N74) in Overpelt is donderdag rond 11.15 uur een 73-jarige man uit het Nederlandse Schijndel om het leven gekomen. Bij het verkeersongeval was een voertuig betrokken, dat richting Nederland reed. Om een onbekende reden verloor de bestuurde de macht over het stuur van de wagen, die vervolgens door de middenberm ging. Hij botste licht op een tegenligger en kwam tegen een boom tot stilstand.

Na de klap vloog het voertuig in brand. De inzittende geraakte niet uit het wrak. Het volledige voertuig ging in vlammen op. Voor de politiediensten was het heel moeilijk om de identiteit van de inzittende te achterhalen, omdat alles door de brand verwoest was. Nu bleek dat het voertuig toebehoorde aan eigenaars uit Dilsen-Stokkem.

De wagen was voor herstelling binnengebracht in Sint-Truiden. Omdat het probleem daar niet verholpen kon worden, kwam iemand van een bedrijf uit de buurt van Eindhoven de wagen in Sint-Truiden ophalen. Bij het terugrijden naar Nederland liep het echter mis.

© TP

© TP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer