EPA
Volledig scherm
© EPA

Poetin waarschuwt vijanden: "We hebben nieuwe supersonische raket die niemand kan stoppen"

De Russische president Vladimir Poetin heeft in zijn jaarlijkse State of the Union gewaarschuwd voor een nieuw type nucleaire raket dat het land heeft ontwikkeld. De raket is door geen enkel land te stoppen, maakte de president zich sterk, en heeft een "eindeloos bereik". "Niemand wilde naar Rusland luisteren, hoewel we een nucleaire grootmacht zijn. Wel, luister nu maar naar ons", klonk het dreigend. 

201 reacties

  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Als de Russen één raketje durft te ontsteken richting Amerika of Europa , dan vliegen er duizenden raketten binnen de minuut af richting Rusland . En dat weten die Russen ook , maar ja grootspraak . Of te wel niet slim genoeg of niet genoeg nagedacht . Zoals je weet het grootste leger van de wereld is toch de NAVO .
  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    @Jan DeKoninck, de raket is dus nutteloos. ;)
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Carla Van Geel, ook in de Noord-Koreaanse hoofdstad is pracht en praal maar die is evenmin van de bevolking als het Peterhof in St Petersburg van de gewone Rus is. Als je documentaires ziet van het leven buiten de steden zal je al heel wat anders denken over het mooie Rusland.
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    Dankzij de Russen is er al sedert de lente van 1943 evenwicht en vrede in Europa. Een beetje dankbaarheid zou op zijn plaats zijn. Inderdaad Patton droomde ervan na de val van Italië een derde WO te starten en de Russen via de balkan aan te vallen.
  • Chris Boog

    6 jaar geleden
    @Jean Schoups er is zelfs een rapport gelekt waarin bevestigd word dat de A400 nooit zijn volledige operationele capaciteiten gaat halen. Laat de linksen en liberalen maar over aan defensie aankopen. De miljarden verdwijnen en we krijgen rommel in de plaats. Ontopic cold war 2.0 is al de laatste 5 a 6 jaar bezig met dank aan Obama die de relaties met Rusland tot een dieptepunt liet komen. En dan roepen de naievelingen nog dat O een vredesduif was....