.
Volledig scherm
. © Thinkstock/Belga

De Wever over hoofddoekendebat: “Ik sluit me aan bij leer van spaghettimonster en stuur mijn kinderen naar school met vergiet op hun hoofd”

Elf meisjes uit Maasmechelen mogen toch hun hoofddoek blijven dragen op school, zo besliste de rechtbank van Tongeren vorige week. Darya Safai (N-VA) en Mieke Van Hecke (CD&V) gingen daar gisteren over in debat in Terzake. Het antwoord van Bart De Wever liet niet lang op zich wachten: “Ik sluit me aan bij de leer van het vliegend spaghettimonster en stuur mijn kinderen naar school met een vergiet op hun hoofd.”

118 reacties

  • Cedric Le Desh

    6 jaar geleden
    Awel ja Bart, dat is jouw recht.. uw onnozele commentaar is net een argument tegen jouw belemmerend gedachtegoed. @Lena Samsam Neen, want dat is gewoonweg pervers en er bestaat geen erkend geloof die dat toelaat. Islam is een erkend geloof en die hebben rechten zoals alle andere erkende geloofsovertuigingen. Hoofddoeken doen toch geen pijn aan jouw ogen misschien? Zoja moet je maar wegkijken..
  • Lena Samsam

    6 jaar geleden
    Dus voor mijn geloof mag ik nu ook naakt op straat lopen en in maatschappij functioneren goed nieuws he vrijheid voor iedereen
  • Helene Van der Heyden

    6 jaar geleden
    Ik hou vol dat ze dat alleen maar doen om op te vallen en uitzonderingen te krijgen ik ging er van uit dat alleen getrouwde vrouwen een hoofddoek droegen.Is zeker ook aan mode gebonden dat is dan toch ook niet voor geloof maar om mooi te zijn.Als ze dat dragen alleen maar zwart zodat ze niet meer aanlokkelijk zijn voor mannen
  • Michael Van Acker

    6 jaar geleden
    wat een mooie dame op de foto, heel sexy ogen. Ik ben verkocht!
  • Milan De Backer

    6 jaar geleden
    Hij zou beter Antwerpen opkuisen.Loopt daar vol hoofddoeken.