Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Belga

Minimale dienstverlening bij spoorstaking mogelijk vanaf 7 maart

openbaar vervoerDe minimale dienstverlening bij stakingen op het spoor kan worden toegepast vanaf 7 maart. Dat zegt een woordvoerster van HR Rail, dat het personeel van Infrabel en NMBS beheert. De vakbonden plannen gerechtelijke stappen.

33 reacties

  • Karel Van Geel

    6 jaar geleden
    Eindelijk wordt de macht van de vakbondsmaffia aangepakt want het is vakbonden als abvv enkel te doen om voor SPA deze regering tegen te werken en oppositie te voeren.
  • Patrick De backer

    6 jaar geleden
    De enige keer dat de spoorwegen op tijd zijn is het om te staken. Eindelijk wordt die incompetente bende gedwongen om te werken.
  • Mike Stevens

    6 jaar geleden
    geef mij 1 dag de macht van CEO van de NMBS en al die stakers en vakbondsleden die vuurtjes blijven stoken, de boel op stelten blijven zetten en Belgie blijven gijzelen...worden op staande voet ontslagen!! staken en de klanten van de nmbs ( inclusief mijzelf) is de nationale sport in Belgie tegenwoordig en ik word er kotsmisselijk van...als je niet bij de NMBS wil werken, zoek dan ander werk
  • Stefan Nicolai

    6 jaar geleden
    Het grootste probleem is vooral dat gegarandeerd maar pakweg de helft van de treinen zal rijden (en je zal op voorhand weten welke wel en welke niet), maar dat gegarandeerd ALLE reizigers zullen hopen dat zij wel op de trein kunnen, en dat 'die andere reiziger' wel verlof zal nemen. Gegarandeerd overvolle treinen dus en hopelijk geen ongevallen daardoor.
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Je moet wel gek zijn om je bedrijfswagen in te ruilen tegen een nmbs abonnement!