© AP

Adele zal 10 jaar lang niet meer touren om haar zoontje te kunnen zien opgroeien

Wie er in juni in het Sportpaleis bij was toen Adele er twee keer optrad, had sowieso al veel geluk dat zij of hij een ticketje had kùnnen bemachtigen ondanks de extreem grote vraag. Maar nu blijkt dat die mensen mogelijk nog wat meer geluk hebben gehad: het was de laatste keer dat Adele in ons land zou optreden voor de komende tien jaar.

lbo

De Britse zangeres overweegt namelijk om 10 jaar lang niet te touren en zich gedurende die jaren volledig te focussen op de opvoeding van haar nu 3-jarig zoontje. Daarmee zou ze beginnen na het laatste optreden van haar tournee in november, zo meldt de Britse krant The Sun.

© IMAGEGLOBE

“Angelo (het zoontje van Adele, red.) is prioriteit nummer één voor Adele. Hij is het belangrijkste in haar leven”, vertelde een insider aan de Britse tabloid. “Ze had hem naar overal mee tijdens haar tournee, maar omdat hij vanaf volgend jaar naar school gaat, zou hij dus niet meer kunnen meegaan. En Adele wil geen moment missen van hoe haar zoontje opgroeien. Voor haar is het een makkelijke beslissing om het touren op te geven voor Angelo.”

Adele zou er volgens The Sun bovendien over nadenken om een van de komende jaren een buitenverblijf te kopen in Las Vegas, zo weet The Sun. Mogelijk is dat om wel nog in Las Vegas te kunnen optreden, waar dagelijks shows zijn van grote sterren.

Toen Angelo in oktober 2012 geboren werd, had Adele ook al eens 3 jaar ‘vrij’ genomen, om dan in november 2015 terug te keren met haar album ‘25’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER