© HBvL

STEM: Wie is de speler van de maand februari bij KRC Genk?

U koos Danny Vukovic in januari tot ‘HBvL-speler van de maand’ bij KRC Genk. Vanaf vandaag gaan we op zoek naar zijn opvolger voor de maand februari. Hier vindt u de genomineerden.

rco

Alejandro Pozuelo

Blijft een heerlijke voetballer om naar te kijken, al durft hij ook wel eens een periode weg te deemsteren of de (te) moeilijke oplossing te zoeken. Was in februari erg bepalend. Volgt u even. Assists in Moeskroen, in de bekerpot tegen Kortrijk en tegen Club Brugge. Doelpunten tegen Zulte Waregem en Antwerp. Dan ben je belangrijk voor je team.

Ibrahima Seck

Kopte Genk tegen Kortrijk naar de bekerfinale. Heeft als voetballer zijn beperkingen, is technisch niet de vaardigste. Maar compenseert dat ruimschoots met zijn recuperatie- en loopvermogen. Komt het best tot zijn recht als box-to-box speler maar kan ook als buffer voor de defensie opereren. Heeft zich stilaan aangepast aan het hogere niveau bij Genk.

Dieumerci Ndongala

Werd bij zijn komst naar Genk als tweedehands koopje bestempeld. Kwam bij Standard immers zelden aan de bak. Heeft die reputatie onmiddellijk in de prullenmand doen belanden. Maakte bij zijn debuut de winning goal in Moeskroen, is door zijn snelheid en onvoorspelbaarheid een gesel voor elke defensie en eindigde de maand met een assist en een goal tegen Antwerp.

Aangeboden door onze partners